Сватба в стил „Рустик“ край морето? Може ли да се получи?

Сватбена агенция „Перфекта“ ви гарантира това.

Какво точно означава стилът „Рустик“ и ще има ли сблъсък на стилове, ако го пренесем на морския бряг? Всъщност – НЕ!

Рустикът е всеобхватен термин за много различни дизайнерски стилове.

Терминът „рустик“ е доста широк, но много различни стилове всъщност могат да попаднат в него. В своята най-основна дефиниция, рустикът описва дизайн, който е естествен, груб, състарен и небрежен, така че има много стилове – всеки драстично различен от другия – които могат да бъдат рустик. Някои от тях включват тосканска, крайбрежна вила или нещо, което традиционно може да смятате за селски стил.

Подчертава естественото.

Една от определящите характеристики на стила „Рустик“ е използването на естествени материали. В основата на селския дизайн е използването на органични елементи в най-естественото им състояние. Дизайнът е прост, естествен и има земно усещане за него. Красотата е в малките детайли. В съответствие с естествената тема те са ръчно изработени. Обикновено са със семпъл дизайн и форма. Цветната палитра също е от естествени, земни тонове. Що се отнася до материите, никога няма да намерите нещо с блясък, а по-скоро по-сурови тъкани като юта. Впечатлението, което създават е за уют, непринуденост и удобство. Това ще превърне сватбата ви в интимно събитие, където всеки да се чувства добре дошъл.

 

След като говорим за смесване на стилове, можем да предизвикаме фантазията си и със смесване на цветове. Да, ще излезем от традиционната представа за стил „Рустик“, но нали всяка булка иска сватбата й да е уникална? Даваме ви някои идеи, които да са само отправна точка за създаване на ваш собствен перфектен стил.