Класика в жанра. Сватбите през 2020 ще бъдат в класическо синьо!

За нас от сватбена агенция „Перфекта“ синьото никога не излиза от мода, защото винаги присъства при изнесените ритуали на плажа и в морските сватби. Но през 2020 синьото ще присъства не само в морските вълни при изнесените ритуали и в ясното небе при сватбите на открито, ще бъде застъпено силно и в декора.

PANTONE обяви класическото синьо за цвят на 2020 година. След виолетовото и кораловото от изминалите две години, през следващата година се връщаме към класиката – Classic Blue, Pantone 19-4052 или просто казано класическо синьо. Фирмата го описва като по-тъмен от небесно син и по-светъл от среднощно син. Този нюанс печели с това, че е „вечен и елегантен в своята простота“.

Ако ще се жените през 2020 година и искате да сте в крак с последните тенденции имайте предвид този цвят. Можете да го включите в костюма на младоженеца, шаферските рокли, декора, поканите и печатните материали. Но това не е всичко. Дори и синьото да е класическо, вие можете да излезете от рамката и да заложите синия цвят и в тортата, цветята, та дори и булчинската рокля.

Ако сте нестандартна натура и искате и сватбата ви е да нестандартна, макар и съобразена с тенденциите, можете да заложите на дръзка цветова комбинация. Вариантите са много и имате възможност да изберете такъв, който да отразява вашата индивидуалност. Ако сте ярка личност можете да помислите да съчетаете класическото синьо с ярко жълто, червено, бургунди, свежо зелено, пепеляво розово или нежно прасковено. Изборът е ваш!

По родното ни Черноморие най-предпочитани са изнесените ритуали на брега на морето и когато имаме безбрежната морска шир като естествен декор на заветното „Да!“, нормално е да поискаме да пренесем морското синьо и в украсата. Все пак синьото е нашата отправна точка и всеки може да прави своите интерпретации, за да получи мечтания сватбен ден. Така че дори да не се спрете на класическото синьо, а на неговите нюанси, пак няма да сбъркате! Подбрали сме няколко варианта, които можете да разгледате в снимките и да изберете подходящата визия за вашата мечтана сватба.

Източник за снимки към статията: Pinterest