Вдъхновението ни за 2019

Обичаме природата и начина, по който тя изпълва сетивата ни. Красотата й ни заобикаля отвсякъде и е лесно да се вдъхновим от нея.

За претворяването на „Сватбена визия 2019“ през нашия поглед ние избрахме дръзка симбиоза между последните модни трендове и абсолютно натурални елементи. Естествено съобразихме се с цвета на 2019 – корал, но и типично за нас, излязохме от рамката, като го комбинирахме с ярко синьо.

В основата на цялата композиция поставихме дървото – натурално, естествено, меко като цвят. Но за да не изглежда грубовато, защото все пак всяка булка заслужава да има елегантна сватба, към него добавихме нежни светлини, свежи цветя и така актуалните метални, геометрични фигури, които добавиха много шик на визията.

На празничната маса, разбира се, подобава да е по-нежна и романтична. С акцент върху надиплените коралови платове, там също повторихме темата със златните геометрични фигури, заложихме на много цветя, контрастиращи сини съдове и естествено романтичния пламък на свещите.

За булките, които нямат афинитет към нетрадиционните комбинации показахме и вариант, в който заменихме дръзкото синьо със златно и дори и с тази малка на вид промяна, създадохме една абсолютно нова визия, която също беше приета много добре.

За възможността да претворим идеята си в материя, благодарим на домакините ни от Grand Wedding Expo 2019, х-л „Приморец“, Бургас!